Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// CLOCKWISE 360° VIDEOS

Over ons

Maarten de Graaf
Het filmen zit in zijn bloed. “Ik krijg er een kick van als ik het gevoel van de dag op een bruiloft over kan brengen op de eindvideo, of de onderneming van een opdrachtgever in beelden weet te vertalen zodat het voor zijn (toekomstige) klanten verduidelijkt wordt wat de onderneming van de opdrachtgever is.”

Vanwege zijn interesse en nieuwsgierigheid naar zijn klanten hun ondernemingen, staat hij altijd open voor een leuke sparringssessie. “Ook al ben je niet bekend met de onderneming van elkaar, kan je toch tot leuke inzichten komen. Hoe mooi is het als je elkaar kunt helpen om een onderneming naar een hoger niveau te brengen door leuke ideeën.”

Zodoende kwam hij erachter dat ondernemers in zijn netwerk behoefte hadden om hun producten op een duidelijke manier online te presenteren. “Producten online verkopen wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Klanten willen dezelfde luxe hebben als in een fysieke winkel en daarmee een product van alle kanten kunnen bekijken of het product hetgeen is waar ze naar op zoek zijn.” Toen heeft Maarten Clockwise 360° Video’s opgericht. De unieke manier van een 360° video geeft je een compleet beeld van het product dat je verkoopt.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in de diensten van Clockwise 360° Video’s, mail ons dan gerust voor de mogelijkheden. Het team staat open voor nieuwe ideeën en we denken graag “outside the box” met je mee. Met onze jarenlange ervaring en expertise vanuit de digitale filmwereld kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het online verkopen van uw producten.

Kennismaken?